Ontwikkelaar herontwerp blended training Ouderschap Blijft

Met het vernieuwen van de methodiek is het ook tijd voor een nieuwe training voor hulpverleners voor omgangsbemiddeling- en begeleiding bij ouders in echtscheiding. Als adviseur kijk ik mee in de opzet van een blended learning vorm waarin een online leeromgeving en fysieke training zorgen voor reflecteren, leren en doen.

Trainer digicoach

In opdracht van Buro Strakz train ik mensen in de zorg om als digicoach in de eigen organisatie collega’s digitaal vaardig te maken.

Ontwikkelaar training 'gedragsverandering realiseren' Buro Strakz

Digitalisering in de zorg vraagt alle aandacht. Hoe zorg je dat je collega’s digitaal vaardig worden. Een aantal zorgmedewerkers wordt opgeleid als digicoach, maar hoe realiseer je nu die echte gedragsverandering met je collega’s. Als vervolgaanbod voor digicoaches en voor veranderaars in de zorg gericht op digitalisering wordt in opdracht van Buro Strakz een training ontwikkelt. Dit doe ik in een aantal stappen van ontwerp, ontwikkeling en oplevering van het trainingsmateriaal. Ik werk dingen graag stap voor stap met de opdrachtgever uit. Ik hou ervan veel interactieve werkvormen in mijn trainingen uit te werken en lever een compleet uitgewerkte training op inclusief deelnemershandleiding en trainingsmaterialen.