Ik ben Marleen Wilschut, implementatiestrateeg bij I-generator. I-generator is een adviesbureau voor implementatievraagstukken in de zorg. Op een creatieve manier begeleid ik professionals om van idee naar impact te komen. Zodat professionals sneller de resultaten bereiken die zij voor ogen hebben. Mijn visie? Veranderingen komen als je zelf geïnspireerd bent, systematisch kleine stappen zet en continu zichtbaar maakt wat dit oplevert. Dat vraagt best om wat denk- en doewerk. Daarin werk ik graag met je samen!

Hoe zien anderen mij?

“Marleen heeft een talent om processen heel helder te benoemen, out of the box te denken en prikkelende vragen te stellen.”

Als procesbegeleider biedt Marleen ruimte maar houdt de regie strak in handen. Dat lijkt gemakkelijk, maar is het niet.” Ruud Verhoeven manager zorg Amsterdam

“Creatief in staat om een probleem anders te benaderen, een mooie mix van deskundigheid en een scherp oog voor wat er gebeurt en daarop zeer adequaat reageren”

“Met haar eigenzinnige combinatie van duidelijkheid en zachtheid en haar oprechte nieuwsgierigheid heeft ze echt voor voortgang en verbinding gezorgd in het project” 

“Marleen laat als bevlogen trainer, veel creativiteit en zorgvuldigheid zien.  Ze is bevlogen, duidelijk, concreet en kan met gemak elke situatie en elke theorie voorzien van een passend praktijkvoorbeeld. Ze past haar programma flexibel aan waar nodig en weet er de vaart en humor in te houden. Ze communiceert helder en alert met haar opdrachtgever en is betrouwbaar in alle afspraken.”

Wil je eens van gedachten wisselen?

Marleen Wilschut

E-mail: marleen.wilschut@i-generator.nl

Telefoon: 06 33 70 70 05

Werkdagen: ma, di, do, vr

Twitter: @mmwilschut

Portfolio